per 10-08-2016 stop ik met werken als babyfluisteraar

Werkwijze
 
"Spiritueel zijn is geen doel op zich en al helemaal niet iets bijzonders. Tenslotte hebben we allemaal een lichaam en een geest (spirit), dus spiritueel zijn we allemaal."

Ik combineer mijn medische kennis en ervaring met mijn scherpe intuïtie. Zodoende komen we snel tot de kern van het probleem, zodat we die bij de bron kunnen aanpakken.

 
Holistisch
Bij mij is ieder individu uniek. In het plan van aanpak, dat voortkomt uit het consult op lokatie, wordt dan ook altijd rekening gehouden met de fysieke, emotionele, mentale en energetische aspecten van de persoon en zijn of haar levenservaringen. Of het nu om een volwassene of een pasgeborene gaat. Deze holistische benadering biedt oplossingen voor vraagstukken waar de moderne medische wetenschap niet altijd een antwoord op heeft.
 
Medische achtergrond
Dagelijks profiteer ik van de kennis en ervaring die ik als verpleegkundige heb opgedaan. Ik werkte bij mensen thuis in de kraamzorg en in het ziekenhuis op de mammacare-, kno-, orthopedie-, kraamzorg-, chirurgie- en trauma-afdeling. Die praktijkkennis blijf ik aanvullen met cursussen en vakliteratuur.
 
Wat vooraf ging
Nadat ik in mijn werk als verpleegkundige van het ziekenhuis continu signalen van patiënten opving, besloot ik mijn intuïtieve vermogen verder te ontwikkelen. In die periode nam ook mijn passie voor werken met baby’s en kinderen nog concretere vormen aan. Zodoende startte ik in 2009 als babyfluisteraar, voor baby’s en kinderen tot en met zestien jaar. Daarnaast coach ik volwassenen en hooggevoelige personen.
De geboorte en het opvoeden van mijn dochters hebben mijn intuïtie en telepathische vermogen versterkt en het belang ervan onderstreept. Als moeder ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om op mijn - bovengemiddeld ontwikkelde – intuïtie te vertrouwen en te luisteren naar wat mijn kinderen me te vertellen hebben.  
 
Neem voor meer informatie gerust contact op. Ik neem de tijd voor je en help je graag verder.
 
Hartegroet,
Selma Weideman

 
 

 

Volg mij!
BabyFluisteren Selma Weideman
Deel deze site!