per 10-08-2016 stop ik met werken als babyfluisteraar

Coaching
 
In ons leven loopt het niet altijd gesmeerd. Misschien ervaar je lichamelijke klachten die door de medische wereld niet worden erkend, heb je een moeizame relatie binnen je gezin, weet je niet wat je wilt, voel je je overprikkeld en overvraagd of loop je ergens anders tegenaan.
 
Merkbaar en zichtbaar resultaat
Coaching biedt inzicht in je keuzes en gedrag. Of het nu gaat om carrière, vriendschap, liefde, ouderschap, gezondheid, hooggevoeligheid of een ander aspect van je leven.
Aan de hand van gesprekken, gedachteschema’s, familieopstellingen en energiedagboeken leer je denk- en gedragspatronen herkennen. Ook ontdek je hoe jij daarin verandering teweeg kan brengen. 
Daarbij geldt dat alles wat je aandacht geeft groeit. Niet alleen in negatieve zin, juist ook in positief opzicht. Zo kun je van je valkuil een sterke eigenschap maken.
Voorafgaand aan de serie coachingsessies formuleren we doelen. Bij de afronding wordt geëvalueerd en gescoord. Zo wordt de winst die je boekt niet alleen merkbaar in je leven, maar ook concreet zichtbaar.
 
Volg niet je neiging, maar je behoefte
De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in coaching technieken. Omdat ik óók aanvoel waar het knelpunt zit, kan ik je snel de juiste kant op leiden. Hierdoor hoef je geen onnodig lange gesprekken te voeren.
Het resultaat van deze coaching is dat jij weer aan het roer staat, dat jij beslist wat je wilt bereiken en op welke manier je daar komt. Daardoor volg je niet langer je neiging, die vaak voortkomt uit oude patronen, maar je behoefte, die voortkomt uit wat goed voor jou is.
 
Lees ook over coaching specifiek voor hooggevoelige en overprikkelde personen (HSP). Voor kinderen met klachten en/of gedragsproblemen biedt babyfluisteren een goede oplossing.
 
Lees op de pagina Werkwijze meer over mijn kennis en ervaring. Neem voor meer informatie gerust contact op. Ik neem de tijd voor je en help je graag verder.
 
Hartegroet,
Selma Weideman
 
 

Volg mij!
BabyFluisteren Selma Weideman
Deel deze site!